0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Дигитални измервателни уреди

Дигиталните измервателни уреди са универсални и придобиват все по-голямо значение дори при използване между собствените 4 стени. При ремонти или строителство не се задоволявайте с приблизителни резултати: измерването е точна работа. Малка грешка в измерването може да блокира всички планове. Затова заложете на качеството: измервателните инструменти на Bosch показват резултатите от измерването не само точно, но можете и директно да анализирате получените данни. Например при пробиване в стени се търси максимална достоверност на резултатите: детекторите Ви показват, къде преминават тоководещите проводници или медните тръби, за да знаете, къде можете да пробивате безопасно. Ролетката на Bosch използва високоразвитата лазерна технология за точно регистриране на дължини, височини или обеми. Дигиталните измервателни уреди са високоиновационни инструменти, чието закупуване гарантирано си струва.

Лазерни ролетки
Оборудвани с най-модерна лазерна техника лазерните ролетки на Bosch предлагат резултати с най-голяма точност и надеждност.

Детектори
Който иска да пробива в стени, трябва да действа абсолютно безопасно: с удобните дигитални детектори на Bosch Вие ще откриете с максимална точност и сигурност токопровеждащи проводници, тръби или греди и метални конструкции, както и скрити дървени конструкции.

Лазери с кръстосани линии & линейни лазери
С лазера с кръстосани линии и линейния лазер на Bosch сложното ориентиране на обекти вече е минало. Благодарение на най-модерната лазерна техника и най-лесното обслужване работите по нивелирането могат да се извършват бързо и прецизно.

Термодетектор
Спестяване на електроенергия и по-здравословен живот: С термодетекторите откривате много лесно скрити термомостове и места, на които може да се образува плесен. Тези измервателни уреди измерват не само температурата в помещението и на повърхността, както и влажността на въздуха, а едновременно с това интерпретират получените резултати от измерването.

Стативи
Лесно монтиране и бързо настройване на необходимата височина на лазер с кръстосани линии и линейния лазер - със стативите на Bosch това не е проблем.