0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Условия за поръчки

Условия за поръчка:

Ние имаме нужда единствено от данните, които са ни нужни за да извършим доставката, както и да оформим плащането и рекламационните условия.

Заявката се счита приета след като продуктът бъде потвърден чрез формата за поръчка и след като купувачът предостави данни за контакт: имена, телефонен номер, е-мейл, адрес и начини за доставка.

Потребителят се съгласява да предостави вярна, точна, актуална и пълна информация за себе си при попълване на формата за поръчка. Изпращането и приемането на заявката не представлява сключване на договор за покупко-продажба на избрания продукт.

Договорът се счита сключен след потвърждение от страна на купувача, което ще ни бъде дадено в телефонен разговор или чрез електроната поща, който служители на "БОСТЕКС" ЕООД ще инициират. Преди да изпратим избраните от клиентите ни продукти, ние се свързваме с тях за потвърждение на предоставените данни. Договорът се счита сключен към момента на това потвърждение. По всяко време преди завършването на Поръчката потребителят има право да променя избраните от него стоки и услуги.

Ние по никакъв начин не се ангажираме с верността на информацията за продуктите, тъй като тази информация ни е дадена от вносителите или е свалена от сайтовете на производителите. "БОСТЕКС" ЕООД не е първоизточник, не гарантира и не носи отговорност за вреди, които са настъпили вследствие ползването на тази информация.

Всеки потребител/клиент е длъжен да провери спецификациите, характеристиките и препоръките на закупените от нас продукти /които са описани на етикета на съответния продукт/, преди да започне ползването му. Това означава, че след закуването, нашите клиенти се считат предупредени, че следва да прочетат и да се запознаят със спецификите и предназначението на продукта, преди да го ползват.

Условия за доставка:

Ние доставяме на цялата територия на Република България. Закупените продукти, ще бъдат доставени на посочения от клиента адрес във формата за поръчка или в офис на спедитор /за останалите населени места/. Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени за наличността от наш служител, с когото могат да уговорят подходящо време за доставка. В случай, че желаят фиксиран ден и час за доставка, клиентите ни могат да заявят това си желание при потвърждаване на поръчката чрез формата за поръчки или по телефона. Фиксираният час за доставка може да оскъпи цената на доставката от куриера и в този случай тази разлика е за сметка на клиента. В случай, че клиентите ни не се намират постоянно на посочения адрес за доставка, най-подходящо е да заявят получаване на продуктите директно от офиса на спедитора. Срокът за комплектоване на поръчката е от 2 работни дни за складово налични артикули и зависи от наличността и адреса за доставка. Клиентите ни ще бъдат информирани за доставката по e-mail или с телефонен разговор в зависимост от данните, които са предоставили при заявяване на поръчката. След потвърждаване на наличността, поръчаните продукти могат да бъдат получени и на място в нашия офис в гр. София, ул. Бузлуджа №1, вх.Б . Работно време: от 09:00 до 17:30 ч. . "БОСТЕКС" ЕООД си запазва правото за своя сметка да променя изпълнителя, извършващ доставката без предупреждение, стига това да не променя начина на доставка.

Начин на плащане:

Продуктите се заплащат с наложен платеж на куриера в момента на доставката. Ние осигуряваме възможност и за предварително плащане на продуктите по банков път. Всяка пратка ще съдържа и касова бележка и документи за направеното плащане. Всички цени на сайта са с включен ДДС. В страницата на всяка стока представена в Сайта са посочени цената, основните характеристики на стоката и допълнителна информация, целяща подпомагането за формирането на информиран избор при покупката на продукта. Ние не носим отговорност за неточности в описанието на продуктите некасаещи основните им характеристики и не претендираме за изчерпателност на предоставената информация. Ние си запазваме правото по всяко време и без предупреждение да правим промени в публикуваните продукти, услуги и цени. Някои от публикуваните продукти може да бъдат остарели, като "БОСТЕКС" ЕООД не поема задължението да ги актуализира. Част от информацията публикувана в Сайта е възможно да се отнася до продукти, които не се предлагат и не са достъпни в момента. Клиентът е длъжен да заплати цената която е била посочена на сайта по време на заявяване на поръчката, независимо дали е по-ниска или по-висока от настоящата. При допуснати технически грешки в публикуването на информацията за продуктите на сайта,  "БОСТЕКС" ЕООД има право да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на клиента, освен да възстанови сумите, които са платени и/или депозирани от потребителя /в случай, че има такива/.

Гаранции и отговорности:

Ние поемаме пълна отговорност за произхода на стоките, които се предлагат чрез този сайт. В случай, че потребителят има съмнение относно това дали акумулаторите са оригинални или има каквито и да е съмнения, относно качеството и произхода им, той може да върне продуктите в 7-дневен срок от получаването, а ние ще възстановим дадената ни парична сума. Стоките, които предлагаме са с неподробно описание и снимков материал. В случай, че стоките, които клиентите получат, са с лош външен вид или не са били незаявени, те имат право да откажат пратката. Поради големия интерес съществува вероятност от изчерпване на някои продукти, за което нашите клиенти ще бъдат своевременно уведомени. "БОСТЕКС" ЕООД не поема никаква отговорност за навременността, изтриването и невъзможността да бъде доставена информация относно завършени поръчки на Потребителя, негови или на други Потребители мнения и оценки за продукти, информация за не налични продукти, както и за нанесени щети, пропуснати ползи и други вреди, настъпили след, в резултат на или поради използване (или пък невъзможност за използване поради технически проблеми, профилактика, решения на администратора и др.) на Сайта. В случай, че в следствие на използването на този Сайт или материали от него доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт или поправка на оборудване или информация Потребителят поема цялата отговорност и всички разходи, свързани с отстраняването на нанесените вреди.