0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

PT-E310BT & PT-E560BT

Нови етикиращи принтери за електроиндустрията

 
Промоции и Новини

Brother пуска на пазара нови лазерни устройства с тонери на невероятно ниска цена

Brother пуска на пазара нови етикетни принтери за елекроиндустрията - PT-E310BT и PT-E560BT


Инструменти за декорация

Такери
Бързо и удобно: независимо дали като мобилен акумулаторен инструмент за изработване и декориране или като универсален силов пакет с кабел за ремонтиране и реновиране, удобните такери на Bosch са идеалните помощници при закрепване на различни материали като платове, картон, фолио върху дървена основа.

Пистолети за лепене
Пистолетите за лепене на Bosch са идеални за фиксиране, моделиране, поправяне, уплътняване и фугиране. Те лепят всичко: дърво, пластмаса, керамика, метал, стъкло, текстил, кожа и много други.


Пистолети за горещ въздух
Пистолетите за горещ въздух на Bosch са най-подходящи за разтопяване, изсушаване, ускоряване на свързването с лепило, промяна на формата и за отстраняване без прах на боя.

Машината за сваляне на тапети освобождава Вашите стени от старите тапети удобно и бързо с помощта на водна пара. Електрическият шабер е първият избор срещу упорити остатъци от материали, той отстранява надеждно всичко излишно от много повърхности. С компактната универсална акумулаторна ножица на Bosch режете мощно и бързо мокети или картонени опаковки. Освен това удобните за работа такери и пистолети за лепене са ултимативни инструменти за фиксиране, уплътняване или ремонтиране. Например такеровайте тъкани или фолио към дърво, лепете декоративни камъни от стъкло или метални орнаменти към тях и така създайте за няколко минути мебел разделяща помещението.