0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Стационарни машини

Циркуляри за рязане чрез потапяне
Циркулярите за рязане чрез потапяне на Bosch благодарение на високата си точност са винаги правилният избор: те режат широки панели също както и филигранни рамки за картини точно под желания ъгъл. С вградената функция изтегляне възможният капацитет на рязане се разширява и така спектърът на приложение става по-гъвкав.

Стационарни приспособления за рязане с триони
Независимо дали става въпрос за дърво, ламинат, пластмаса или алуминий – със стационарното приспособление на Bosch можете да разкроявате всички материали, с които може да се справи прободният трион. И това както с право рязане, така също и със скосяване и рязане под ъгъл от – 45 до + 45 градуса.

Работни маси
Работните маси на Bosch представляват идеалното допълнение към всички циркуляри от зелената серия на Bosch за рязане чрез потапяне. Бързо и лесно монтиращи се, те предлагат голяма товароносимост и при големи детайли.

Настолна бормашина
Настолната бормашина на Bosch за максимална точност и комфорт на обслужване. Като стационарен уред тя винаги бързо е готова за работа, с много интелигентни решения за детайла е изключително важна съставна част във всяка работилница на амбициозния домашен майстор.