0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

За Нас

История

БОСТЕКС ЕООД е създадена през 2009г. като търговска част и естествено продължение на дейността на фирма ЕТ"СТЕКС".

ЕТ"СТЕКС" е създадена през 1989г. и е специализирана в промишлените услуги, в областта на вторичните електрохимични източници на ток. Оценка и анализ на акумулаторни батерии, монтиране, пуск, подръжка, ремонт и възстановяване на акумулаторни батерии и елементи..
   

Какво Ви предлагаме?

Избирайки ни за партньор получавате:

    Дълготрайно сътрудничество с коректен партньор-специалист
    Независимо експертно решение
    Комплексност на решенията
    Гъвкавост -  Вашите проблеми са наши, а нашите решения - Ваши!
    Компетентност, информираност и коректност! – Като специалисти можете да разчитате на богатия ни опит и на желанието да създаваме дълготрайно сътрудничество.
    Спестявате време! – „Времето е пари” важи особено за процеси и производства с цикличен и непрекъснат цикъл! Всяко забавяне е загуба на пазарни позиции, реализация на продукция и загуба на печалба. Ние пестим Вашето време, защото  сме специалисти в това, което правим
    Спестявате средства! – Всяко необмислено и неанализирано действие, свързано с пари, е сигурна загуба! Информираността след анализ е важна за правилно обоснованото решение! Ние правим оценка на възможностите и излизаме с предложения за решения, с които Вие разполагате при взимането на крайно становище.
    Гаранции – всяка услуга е придружена с гаранционен срок.
    Помощ при подбора на необходимите апарати и машини за Вашия бизнес и дом.
    Безплатна доставка в рамките на София.
    Безплатна демонстрация и монтаж на място при клиента – с това пестите време, избирайки точното решение за нуждите си, без да влагате средства.
    3 години гаранция за продуктите на Bosch и Brother (след регистрация на сайта на производителя)