0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Нова самозалепваща се лента за маркиране на проводници и кабели - Pro Tape


Brother представя:

Нова самозалепваща се лента за идентификация на проводници и кабели.

Лентата предлага удобство за клиентите, тъй като вече ще могат да използват лента с по-голям диаметър (с ширина 24 мм) за етикетиране на кабели, като напр. CAT6A (вид мрежови кабел), без да е необходимо да преоразмеряват своите етикети.

Хенинг Елкер, Маркетинг директор за Северна Европа и Директор продажби на Brother Nordic A/S казва: „За сфери като електротехника, мрежова инфраструктура и индустриални пазари, да има етикет, за който знаете, ще издържи изпитанието на времето като остане четлив и непокътнат дори в най-трудните условия, е от решаващо значение. Разнообразието от асортименти означава, че за всеки професионалист има решение за внедряване на ясна, трайна и структурирана система за идентификация, която е толкова важна в тези индустрии.“

Новата самозалепваща лента е част от добре познатата гама ленти на Brother, насочена към професионалисти – сега тази гама вече се нарича Pro Tape. Тя е специално проектирана, за да прави етикетирането по-трайно, гъвкаво и рентабилно за електротехници, инженери на мрежова инфраструктура и работещи на индустриални пазари.

Лентите са изградени от здрави и трайни материали и лепила за цялостно решение за етикетиране на място и предлагат решения за специфични приложения и среди.

Гамата Broter Pro Tape включва седем вида ленти в различни комбинации от ширина и цвят:

- Силно лепящи се ламинирани ленти, предназначени за гладки, грапави и прахово боядисани повърхности, означени като TZe-S

- Самозалепващи се лента позволяващи отпечатаните етикети да бъдат защитени и трайно запечатани от двете страни с ламиниран слой. Идеални за кабели, включително CAT6A, означени като TZE-SL

- Гъвкави ID ламинирани ленти, създадени за обвиване на кабели с етикети-Флаг, означени като TZE-FX

- Термосвиваеми шлаухи, които се поставят на кабела чрез въздействие с горещ въздух (пистолет), означени като HSE.

- Неламинирани готови етикети Флагче, идеални за оптични влакна и други тънки кабели, означени FLE.

- Ламинирани защитни ленти, показващи дали етикетът е махан/фалшифициран, които се разрушават след отлепяне и не могат да бъдат сложени повторно, означени като TZE-SE.

- Ленти за шаблони с термочувствителен слой, който пренася мастилото или специални течности чрез ецване за директно маркиране на компоненти или части, означени като STE.

Защо да използвате Pro Tape?

За да осигурите трайност на вашите етикети в тежката среда, на която могат да бъдат изложени. Ламинираните етикети на Brother P-touch са преминали през редица екстремни технически тестове, така че потребителите да могат да бъдат уверени в дълготрайния етикет. Тестването доказа, че те ще останат на място и четливи при излагане на абразивна среда, химикали и екстремни температури.

Гладки и грапави повърхности

Въз основа на независими тестове, здравите лепящи ленти имат средно три пъти повече якост върху грапави повърхности, в сравнение със стандартната лента на Brother. Това го прави идеален за електрически табла и сървърни помещения.

Идентификация на проводници и кабели

Гъвкавата лента и самозалепващите ленти имат специално лепило, което да закрепва сигурно около извити повърхности с минимален диаметър 3 mm.

В допълнение, здравият термосвиваем шлаух е УВ устойчив, признат като компонент към UL224 като VW-1.

Потребителите могат да бъдат сигурни за съответствие, тъй като лентите помагат да се спазят правилата за окабеляване за електротехници и стандартите ISO / IEC 14763-2 и ANSI / TIA-606-C за инженери на мрежова инфраструктура.

Гамата Pro Tape е съвместима с принтерите за етикети P-touch.

Вижте тук допълнително по темата.

инж.Божидар Станчев