0 item

Заявката е празна

Затвори
 
 
 

TZe ленти за етикетен принтер Broter P-touch

Ленти за етикетен принтер Broter P-touch
Консумативи и аксесоари с цени започващи от 15 лв с ДДС

Намерете консумативи или аксесоари за вашето устройство

Свържете се с нашите консултанти за да подберете коректно модел на устройството, консуматива и тяхната точна цена на телефон: 0898/ 761 809
или на нашата електронна поща bostex@abv.bg

Оригиналните Brother ленти са разработени специално за работа с етикетните принтери от серията P-touch, като гарантират отлични резултати на приемлива цена. Ширини: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм, 24мм и 36мм

С водоустойчиво лепило, което се закрепва здраво към практически всяка повърхност и технология против избледняване, лентата и вашият текст със сигурност ще останат непокътнати в най-екстремните условия.

Видове ленти:

1.Стандартни ленти

TZe– стандартна, ламинирана, лепяща лента с ширини от: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм, 24мм и 36мм. Дължина на лентата в една ролка – 8м. За обща употреба.

HGE – лента с висока разделителна способност, ламинирана, бяла, жълта и безцветна с черен текст от: 24мм

С бързата скорост и висока резолюция на печат, тя е идеално решение за индустрии, които трябва да отпечатват големи количества етикети.

TZe N – стандартна, неламинирана, лепяща лента с ширини от: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм и 24мм. Дължина на лентата в една ролка – 8м. За обща употреба.

TZe M– стандартна, сребърна матирана, ламинирана, лепяща лента с ширини от: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм, 24мм и 36мм. Дължина на лентата в една ролка – 8м. За обща употреба. Матовото покритие премахва евентуални отблясъци от етикета.

Tze MQ - стандартна, матирани с цветове, ламинирана, лепяща лента с ширини от 12мм. Дължина на лентата в една ролка – 5м. За обща употреба.

TZe FA – стандартна, текстилна, лепяща лента с ширини от: 12мм и 18мм. Дължина на лентата в една ролка – 3м.  Подходяща за маркиране на памучно облекло като текстилната лента със син текст на бял фон и е тествана от Brother за издържливост чрез множество изпирания. Поставя се чрез нагряване с ютия.

TZe RN стандартна, текстилна панделка, нелепяща лента с ширини от: 12мм. Дължина на лентата в една ролка – 4м. С луксозно лъскаво покритие тази незалепващата текстилна лента е идеална за опаковане на подаръци, сувенири и картички.

TZe B и C стандартна, флуоресцентна лента в оранжево и жълто с черен текст, ширина 12mm и дължина 5 метра. Тази флуоресцентна лента е идеална за създаване на лесно забележими етикети, за указване на важна информация, създаване на знаци за предупреждение за опасност или за посочване мястото, на което може да се намери специализирано оборудване или инструкции при извънредна ситуация.


2.Професионални ленти Brother Pro-tapes

Серията специализирани ленти на Brother Pro-tapes е създадена и тествана, за да отговори на нуждите на професионалистите, които търсят надеждни, ясни и издръжливи във времето решения за етикетиране.
Ламинираните етикети на
Brother Pro-tapes са тествани срещу въздействието на вода, химикали, масла, екстремна топлина и студ,  както и  слънчева светлина и др., така че ако търсите надеждни решения за идентификация изберете специализираните ленти на Brother .

Научете повече за тези тестове, като свалите документацията за TZe ламинираните ленти от тук:

TZe FX – Гъвкава, ламинирана, лепяща лента с ширини от: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм, 24мм и 36мм. Дължина на лентата в една ролка – 8м. Гъвкави ID ламинирани ленти, създадени за маркиране на кабели и проводници чрез обвиване с етикети тип флаг.


TZe S – Силно лепяща, ламинирана, лента с ширини от: 6 мм, 9мм, 12мм, 18мм, 24мм и 36мм. Дължина на лентата в една ролка – 8м. Силно залепящи се ламинирани ленти, предназначени за гладки, грапави и прахово боядисани повърхности.

При независими тестове, силнозалепващите TZe S ленти Brother имат три пъти повече издръжливост на неравна повърхност от стандартните Brother TZe залепващи ленти. Това ги прави идеални за електротехници и монтажисти, които се нуждаят от надежден и издръжлив етикет.

TZe SL – Самозалепващи се ленти, ламинирана, бяла и жълта с черен фон от: 24мм и 36мм. Самозалепващи се ленти, позволяващи отпечатаните етикети да бъдат защитени и трайно запечатани от двете страни с ламиниран слой. Идеални за
CAT5E / CAT6A мрежови кабели, означени като TZE-SL

TZe SE4 и SE5– секюрити лепяща, ламинирана, бяла с черен фон: 18мм и 24мм. Защитни ленти, показващи дали етикетът е махан/фалшифициран, които се разрушават след отлепяне и не могат да бъдат залепени повторно.

Когато е отпечатан и залепен, етикетът изглежда точно като стандартния етикет, с черен текст върху бял фон, но когато се отлепи, оставя шахматен отпечатък и не може да се възстанови отново.

STE – за гравиране, ламинирана: 18мм, 24мм и 36мм. Ленти за шаблони с термочувствителен слой, който пренася мастилото върху метали чрез ецване за директно маркиране на компоненти или части.

В здравеопазването, производството и космическата индустрия е необходимо трайно да се маркират металните части със сериен номер или номер за проследяване, но без употребата на самозалепващи се етикети или метод включващ удар.
Шаблонната лента на Brother
STE се използва като част от процеса на електрохимическо ецване, за произвеждане на маска, съдържаща информацията, която трябва да се ецва.
При преминаване на електрически ток през подложка, съдържаща специализирана течност за ецване и приложен натиск върху лентата, тя оставя перманентен отпечатък с текста или баркода върху метала.

HSE –Термосвиваем шлаух, ламинирана, бяла с черни символи: 5,8 мм, 8,8мм, 11,7мм, 17,7мм, 23,6мм. Термосвиваеми шлаухи, които се поставят на кабела като пръстен и чрез въздействие с горещ въздух (пистолет)
– лентата се свива и обвива кабела.


FLE – Лента Флаг, неламинирана, зелена, бяла или жълта с черни символи, 24мм. Неламинирани готови етикети тип „Флагче“, идеални за оптични влакна и други тънки кабели.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

20.00 лв. с ДДС Добавете към заявката