0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Brother пуска на пазара нови лазерни устройства с тонери на невероятно ниска цена

Brother пуска на пазара нови лазерни устройства с тонери на невероятно ниска цена

 

Световният японски концерн Brother пусна на българския пазар серия лазерни устройства с напълно нова концепция, наречена Toner Benefit. Подобно на станалите вече известни модели Ink Benefit, използващи мастилено-струйна технология, новите лазерни устройства ще работят с оригинални консумативи на изключително ниска цена. С новите устройства себестойността на печат на страница ще се намали няколко пъти в сравнение с всички останали устройства, предлагани досега на пазара.

 

Серията Toner Benefit започва да се предлага на пазара в България от месец ноември с два модела от нисък клас. Лазерният принтер HL-1222W се предлага на цена от 239 лв. с ДДС, а мултифункционално устройство DCP-1622W (принтер/скенер/копир) струва 349 лв. с ДДС. И двете устройства идват със стартов тонер за 1500 страници.

Скоростта им на печат 20 стр./мин. и поддържат безжична свързаност. Използват един и същи консуматив – тонер касета TN-1090 с капацитет за 1500 страници, която струва 49 лв. с ДДС.

Гаранцията, като при всички печатащи устройства Brother, е 3 години след безплатна онлайн регистрация на страницата на www.brother.bg

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.