0 item

Количката е празна

Затвори
 
 
 

Измервателна техника

Bosch - Измервателна техника

Ротационни лазери
Точно нивелиране и бързо ориентиране на обекти: със здравите и лесни за обслужване ротационни лазери на Bosch държите всичко под контрол, както на закрито, така и на открито.

Линеен лазер
Точни линии при отлична видимост за професионално използване. Бързо хоризонтално и вертикално ориентиране на линиите: без усилие и много точно със самонивелиращите се линейни лазери на Bosch. Стабилни, здрави, ориентирани към практиката – лесните за обслужване линейни лазери Ви дават бързо на закрито и открито точни резултати.

Точкови лазери
Самонивелиращите се професионални точкови лазери пренасят точни прави ъгли на закрито. Благодарение на много компактната конструкция лесна работа при пренасяне на опорни точки от пода на тавана. Много точен начин на работа благодарение на най-модерна лазерна техника.

Приемник
Мощен удобен приемник за точно предаване до 200 m. Интелигентна индикаторна техника визуална и акустична, отлична видимост и при директно слънчево облъчване, възможност за закрепване на лати за нивелиране или телескопични щокове.

Оптически нивелиращи уреди
Точността и здравината вървят заедно при оптичните нивелиращи уреди на Bosch. Надеждни и точни резултати. Компактна, подходяща за строителната площадка метална конструкция за тежки приложения при работа на открито.
Всички оптични нивелиращи уреди

Детектори
Винаги сигурно в целта: С професионалните детектори на Bosch Вие откривате с най-висока надеждност и безопасност магнитни и немагнитни метали, електрически проводници, скрити дървени конструкции или дори пластмасови тръби.

Инспекционна камера
Бърз анализ на проблема на трудно достъпни места.
Всички акумулаторни инспекционни камери

Лазерни ролетки
Лазерните далекомери на Bosch са идеални за всички професионални ползватели, които желаят да измерват бързо и точно: съоръжени с най-модерна лазерна техника, далекомерите на Bosch дават резултатите с най-висока точност и надеждност.

Уреди за измерване на ъгли и наклони
Уредите за измерване на ъгли и наклони на Bosch са истински професионалисти в измерването – навсякъде, където трябва точно да се определят наклони, хоризонтали или ъгли от 0° до 360°. Например при измерването на наклони на покриви, напасване на мебели или прозорци, при полагане на тръби или в ландшафтно строителство.

Стативи
Изпитаните в практиката стативи на Bosch се регулират и настройват точно и надеждно на изискваната работна височина. Стативите на Bosch са абсолютно стабилни върху всяка основа. Здрава, при това лека алуминиева конструкция, удобна при транспортиране.

Консумативи
Полезни, точно съгласувани с измервателните инструменти на Bosch принадлежности за целодневно професионално използване: лати, стойки за стена, телескопични щокове и много други за тежки случаи на приложение на строителните площадки и на терена.
Всички принадлежности