0 item

Заявката е празна

Затвори
 
 
 

Bosch GAS 15 PS Professional

Bosch GAS 15 PS Professional, Прахосмукачка 1100 W, 1980 л/мин, 10 л, 0 615 990 K3U

Електрическата прахосмукачка Bosch GAS 15 PS се използва за мокро и сухо почистване в работилници и индустриални помещения. Мощността й е 1100 W, дебитът 3180 л/мин, а контейнерът е с обем 15 л. Тя поддържа режим на засмукване и издухване и лесно превключва между тях. Отличава се с новата система на захващане на контейнера за прах, която е съвместима както с универсални домакински, така и със специални торби. Полуавтоматичната система за почистване на филтрите гарантира висококачествен резултат и дълъг експлоатационен живот. За безопасното използване на прахосмукачката е осигурен антистатичен маркуч и тръби. Други предимства са възможността за завъртане на дръжката на 180 градуса за лесно транспортиране, удобната система за фиксиране на адапторите за маркуча, наличието на допълнителен изход за свързване на инструмент.

Мощност, W: 1100.00 W

Напрежение захранващо: 230 V

Дебит, л/мин: 1980 л/мин

Вместимост, л: 10.00 л

Вакуум max: 220.00 mbar
Тегло: 8.00 kg

Описание на продукта

Безрискова прахосмукачка за мокро/сухо прахоулавяне Иновационна система на захващане на контейнера за прах, съвместима с универсални домакински и професионални торби за прах 2 в 1, по всяко време превключваща се между режим изсмукване и издухване. Полуавтоматична система за почистване на филтъра за по-голяма производителност и по-дълга издръжливост на филтъра. Антистатичен маркуч – за минимизиране на вредите при работа Система SmartClick – за лесно и здраво свързване на маркуча. Система контакти със старт-стоп автоматика – за практично защитено от прах свързване на електроинструменти.

Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Фирмата не носи отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристиките му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

380.00 лв. с ДДС Добавете към заявката